Meny

Småretter

 










1. Gung Chup Pang Tood.

    Innbakte kongereker, m/ søt chilisaus.



 









2. Phopia Tod * 

    Vårruller, m/ søt chilisaus.

 



 

 







3. Kiao Tood

    Stekte wonton med moste reker og

    kjøttdeig av svin, m/ søt chilisaus.




 







4. Satay Gai

    Kyllingspyd med peanøttsaus og

    sterk/syrlig salat.



 









5.  Poh Pia Sod

     Ferske vårruller.



 

 








6. Dim Sum

    Dampede wontons med kylling eller reker.


 

 

 

 







7.  BBQ Gai

    Kyllingvinger thaistyle i BBQ/thai saus





   Supper

 

 







8.      Kwutiew Nua 

    Nudelsuppe med kjøtt/kylling, thaispinat,

    bønnespirer og koriander.


 

 






9. Tom Yum Gung ++

    Tradisjonell sterk/syrlig thaisuppe med

    kongereker, sitrongress, chili, galangal,

    sitronblad, sjampinjong og kokosmelk.


 







10. Tom Ka Gai +

      Tradisjonell kokosmelksuppe med kylling,

       chili, sitrongress, thaisjampinjong.










 

Hovedretter








11. Pad Piew Whan Pla * 

       Stekt fisk i sursøt saus, ananas, agurk, tomat,

       thaivårløk og paprika.











12. Gai Pad Met Ma-Muang-Him-Paan

       Stekt kylling, cashewnøtter, thaivårløk, paprika og

       thai-sjampinjong.



 

 

 







13. Pad Krapauw Gai *

       Stekt kylling med basillikum, hvitløk, chili, paprika,

      løk og oyster saus.


 

 







14. Pad Thai Gung

       Stekte risnudler med kongereker, peanøtter,

       bønnespirer, vårløk og egg.



 

 

 







15. Nua Pad Namman Hoy

       Stekt marinert oksekjøtt, brokkoli,

       løk og paprika i øystersaus.



 

 








16. Kao Pad Gai * 

       Stekt ris med kylling, egg, løk, gullrot og tomat.



 

 







17. Gai Pad Ped * +

      Stekt kylling i rød currisaus, kokosmelk,

       paprika og basilikum.


 

 








18. Gai Pad Khing +

       Stekt kylling eller svinekjøtt med ingefær,

       thaivårløk og paprika.



 








19. Gaeng Gari gai

       Stekt kylling i gul currisaus, kokosmelk,

      tomat og thaivårløk.




 







20. Kaeng Massaman Gai

       Kylling eller biff i thaikarri med poteter,

      løk og peanøtter.



                                                                                 












21. Kaeng Kiew Whan Gai +

      Thaisuppe med kylling, grønnkarri, kokosmelk,

      eggplante, sitronblad og basilikum.







22. Biff Salat ++

      Thai Biff Salat









Vegetar

 

 

 23. Pad K

        Friterte grønnsaker.

 

 24. Pad Tofu     

        Wok grønnsaker med bønnespirer og tofu.

 

 25. Gang Kiew Wan


 26. Tom Kha

        suppe med kokosmelk, sitrongress,

sopp, galangal og limeblad.

 

 27. Pad Thai Je

        wok risnudler med tofu, egg og grønsaker.

 

 28. Pak Pak Bung

        Wok morning glory med bønnepaste.

Dessert


29. Roti Gluay

        Thai bananpannekake


30. Khao Neow Ma Muang

        Mango med søt klebrig ris


Tips

   

Prisen

vil variere ut fra menyvalg, råvarer og antall gjester og av den grunn har vi ingen faste menypriser på siden vår.

Ta derfor kontakt for et uforpliktende pristilbud på ditt selskap. 


Minimum

10 personer pr. levering om ikke annet er avtalt. Hvis antall gjester blir lavere en antatt, så informer oss gjerne om dette, men husk at prisen nødvendigvis ikke reduseres tilsvarende, da vi bl.a. har skaffet råvarer og må dekke opp for dette

Husk å sjekke avbestillingsbetingelser.

 

 


En *

bak et thaiord, antyder valgmuligheter. 

Man kan da stort sett velge om man vil ha biff, svin, reker, kylling eller blekksprut.


Gai = Kylling.

Gung = kongereker.

Nua = biffkjøtt.

Moo = svinekjøtt

Pla = Fisk


 

En +  

bak oversettelsen, antyder om retten

er mild, medium eller sterk.

            Der  +++  er lik sterk etter norske ganer.


 

 

Styrken

tilpasses gjerne etter kundens ønsker.

 

 


Thaier

bruker skje og gaffel, ikke kniv og gaffel.

Spisepinner blir brukt til nudelsuppe, sammen med en skje.


 

Et thaimåltid

inkluderer vanligvis suppe, karri,

salat, en stekt rett, en kokt rett,

friske grønnsaker og ris.

Det vil også være et utvalg av sauser/dipper.

Her setter man "forrett, hovedrett og dessert"  på bordet samtidig.


 

 Bilder

av rettene er en ilustrasjon og kan

variere med måten de blir presentert på hjemme hos kunden.