Om oss

Om oss


Hva kan vi tilby?

Thaikokken tilbyr catering eller "kokk hjem", til alle livets anledninger. Alt fra dåp, konfirmasjon, bryllup, seremonier, møter, firmalunsj, utdrikningslag, bursdager eller en familiemiddag. Vårt leveringsområde er i hovedsak Oslo.


"Kokk hjem" er vår spesialitet, der en eller flere kokker kommer hjem til deg og lager maten. Det er dette som har gjort oss kjent og populær. Vi tilbyr forskjellige løsninger av "kokk hjem",  dette gjør det derfor mulig for oss å tilpasse oss kundens ønsker og kundens kjøkken.


Cateringmaten lages på vårt hovedkjøkkenet på Grünerløkka.  Her produserer vi maten, men siste finish på rettene blir ofte gjort hos kunden.


Vi tilbyr fra 2017 to "åpne" foodtruck's, en ølbil, en camper cafe og en sykkelcafe, som kan leies til ditt arrangement. Menyene vil her tilpasses hvert enkelt arrangement, fra asiatisk til BBQ meny eller bare øl/vin fra en bar på hjul med eget tappetårn!


Vi tilbyr også et lunsjkonsept, hvor vi leverer mat en eller flere dager i uken til bedrifter. Dette spesielt med tanke på bedrifter som ikke har egen kantine, men som ønsker å tilby de ansatte noe mer enn bare egen matpakke.


Vi har i mange år laget mat for alt fra store firmaer til intime bryllupsfester. Vi har på det meste matet 150 personer på en firmafest, og i neste vending levert full bryllupspakke med servitører som serverer gourmetmat fra fat til 40 gjester.


Vi er opptatt av at maten har høy kvalitet og det starter med råvarene. Noen av rettene i menyen følger årstidene når råvarere er på sitt aller beste og kan derfor bare bestilles i riktig sesong. Kokkene våre foredler råvarene om til sunne, smakfulle og næringsrike retter, ved bruk av friske urter. Vår mat er smakfull, passe spicy og holder høy kvalitet.

Vi benytter ikke MSG, salt eller sukker i maten og er stolt over det! Vi satser også mer og mer på økologisk mat.


Spør oss gjerne dersom du ønsker egen meny eller ønsker retter som ikke står i menyen,nordisk meny eller egen grill meny eller du bare trenger et prisoverslag for ditt selskap. Vi kan stille med partytelt eller egen foodtruck til ditt hageparty eller bryllup, eller vi kan i tilby egne små selskapsloker for opptil 20 eller 30 personer på Grünerløkka.


Vi har thaimatkurs på forespørsel for grupper, men vil også starte med faste kursdatoer fra høsten 2018. Dette vil da gjøre det mulig for individuelle å melde seg opp på våre kurs, som blir avholdt i våre lokaler på Grünerløkka.


Vi har i tillegg jobbet lenge med konseptet matvarer hjem på døren og vil nå fra høsten 2018 åpne for dette.

Vi har testet dette konseptet på noen av våre faste kunder, med stort hell, og ønsker derfor nå å tilby dette produktet.

Vi vil levere en varierende ukesmeny som inneholder en blanding av asiatiske og norske matretter med oppskrifter.

Dette er et konsept som allerede har blitt godt mottatt i norge, med mat fra diverse leverandører.

Vi ønsker å bli først med å tilby asiatisk mat og med stor vekt på sunn og økologisk mat.Vi leier ut to foodtruck's, en ølbil med øltappekran, en campercafe og en sykkelcafe. Ta kontakt for info!
Historien bak Thaikokken

Jariya kommer fra Thailand og flyttet til Norge i 2008.

Hun er etablert i Oslo med norsk mann og barn.

Hun startet ganske umiddelbart å lage mat til familie og

venner, og etablerte etter kort tid et enkeltmannsforetak.

Sakte, men sikkert har hun bygget opp et lite firma som i

2013 ble omgjort til et AS.

Jariya har utdanning fra kokkeskole i Bangkok, men den beste opplæringen har hun fått fra sin mor og bestemor.

Hun har i tillegg flere års jobberfaring fra hotell og restaurant bransjen i Phuket, Thailand.

Hun lager genuint ekte thaimat med de beste råvarer. Hun har også utviklet egne varianter av maten og tilpasser

gjærne den norske ganes smaksløker, uten å gå på bekostning av det genuine thailandske kjøkken.

Hennes beste referangser må bli at andre thaier/kokker spør etter hennes oppskrifter og hvordan hun gjør det.

Hun har siden 2008 drevet eget selskap i Norge, og har på denne tiden knyttet til seg noen dyktige thailandske og skandinaviske kokker som stiller opp når hun må lage mat til større selskaper, eller som en del av egen videreutvikling, der hun nå også har lært mye om nordisk mat og kultur.


Mat er en stor lidenskap for Jariya og hun er stadig på jakt etter nye smaker og utfordringer. Hun driver sitt firma

målrettet og med stor lidenskap. Målet er å skape nye deilige retter og å levere førsteklasses, sunn og økologisk mat til sine kunder.


Thaikokken - Thaimat på sitt aller beste

Kontaktinfo


LIE   A/S

Thv. Meyers gt. 71

0552 Oslo.     
Telefon

93070899Email:

post@thaikokk.no