1. Gung Chup Pang Tood.
Innbakte kongereker, m/ søt chilisaus.
2. Phopia Tod *
Vårruller, m/ søt chilisaus.
3. Kiao Tood
Stekte wonton med moste reker og
kjøttdeig av svin, m/ søt chilisaus.
4. Satay Gai
Kyllingspyd med peanøttsaus og
sterk/syrlig salat.
5. Poh Pia Sod
Ferske vårruller.
6. Dim Sum
Dampede wontons med kylling eller reker.
7. BBQ Gai
Kyllingvinger thaistyle i BBQ/thai saus
8. Kwutiew Nua
Nudelsuppe med kjøtt/kylling, thaispinat,
bønnespirer og koriander.
9. Tom Yum Gung ++
Tradisjonell sterk/syrlig thaisuppe med
kongereker, sitrongress, chili, galangal,
sitronblad, sjampinjong og kokosmelk.
10. Tom Ka Gai +
Tradisjonell kokosmelksuppe med kylling,
chili, sitrongress, thaisjampinjong.
11. Pad Piew Whan Pla *
Stekt fisk i sursøt saus, ananas, agurk, tomat,
thaivårløk og paprika.
12. Gai Pad Met Ma-Muang-Him-Paan
Stekt kylling, cashewnøtter, thaivårløk, paprika og
thai-sjampinjong.
13. Pad Krapauw Gai *
Stekt kylling med basillikum, hvitløk, chili, paprika,
løk og oyster saus.
14. Pad Thai Gung
Stekte risnudler med kongereker, peanøtter,
bønnespirer, vårløk og egg.
15. Nua Pad Namman Hoy
Stekt marinert oksekjøtt, brokkoli,
løk og paprika i øystersaus.
16. Kao Pad Gai *
Stekt ris med kylling, egg, løk, gullrot og tomat.
17. Gai Pad Ped * +
Stekt kylling i rød currisaus, kokosmelk,
paprika og basilikum.
18. Gai Pad Khing +
Stekt kylling eller svinekjøtt med ingefær,
thaivårløk og paprika.
19. Gaeng Gari gai
Stekt kylling i gul currisaus, kokosmelk,
tomat og thaivårløk.
20. Kaeng Massaman Gai
Kylling eller biff i thaikarri med poteter,
løk og peanøtter.
21. Kaeng Kiew Whan Gai +
Thaisuppe med kylling, grønnkarri, kokosmelk,
eggplante, sitronblad og basilikum.
22. Biff Salat ++
Thai Biff Salat
23. Pad K
Friterte grønnsaker.
24. Pad Tofu
Wok grønnsaker med bønnespirer og tofu.
25. Gang Kiew Wan
26. Tom Kha
suppe med kokosmelk, sitrongress,
sopp, galangal og limeblad.
27. Pad Thai Je
wok risnudler med tofu, egg og grønsaker.
28. Pak Pak Bung
Wok morning glory med bønnepaste.
Prisen
vil variere ut fra menyvalg, råvarer og antall gjester og av den grunn har vi ingen faste menypriser på siden vår.
Ta derfor kontakt for et uforpliktende pristilbud på ditt selskap.
Minimum
10 personer pr. levering om ikke annet er avtalt. Hvis antall gjester blir lavere en antatt, så informer oss gjerne om dette, men husk at prisen nødvendigvis ikke reduseres tilsvarende, da vi bl.a. har skaffet råvarer og må dekke opp for dette
Husk å sjekke avbestillingsbetingelser.
En *
bak et thaiord, antyder valgmuligheter.
Man kan da stort sett velge om man vil ha biff, svin, reker, kylling eller blekksprut.
Gai = Kylling.
Gung = kongereker.
Nua = biffkjøtt.
Moo = svinekjøtt
Pla = Fisk
En +
bak oversettelsen, antyder om retten
er mild, medium eller sterk.
Der +++ er lik sterk etter norske ganer.
Styrken
tilpasses gjerne etter kundens ønsker.
Thaier
bruker skje og gaffel, ikke kniv og gaffel.
Spisepinner blir brukt til nudelsuppe, sammen med en skje.
Et thaimåltid
inkluderer vanligvis suppe, karri,
salat, en stekt rett, en kokt rett,
friske grønnsaker og ris.
Det vil også være et utvalg av sauser/dipper.
Her setter man "forrett, hovedrett og dessert" på bordet samtidig.
Bilder
av rettene er en ilustrasjon og kan
variere med måten de blir presentert på hjemme hos kunden.