ThaimatkursLyst til å lære å lage thaimat?


Thaimat er lett, elegant, frisk og smakfull mat som bringer solen inn i våre frosne, nordiske kropper.

Thaimat kjennetegnes av smaker som koriander, chili, ingefær og lime, noe kan være sterkt, mens andre retter er milde og søtlige. 

Thailandsk mat er lett å tilpasse etter enhver smak. Et kurs i thailandsk matlagning passer for den som er nysgjerrig på andre kulturer og mattradisjoner, elsker asiatisk mat, eller bare ønsker å bli en gourmet kokk!


Thaimat er gladmat fra en varm og rik kultur. Thaimatkurset gir deg anledning å møte nye råvarer, nye smaker og få nye munnopplevelser. Smakssenteret pepres av inntrykk og opplevelsen varer lenge. Kontrasten til det tradisjonelle norske kjøkken kan vel knapt bli større.


I Østen kjenner de til flere smaker enn her i vest. Tradisjonelt brukes salt som smaksforsterker i den vestlige verden. I Thailand er man flinkere til å jobbe med hele smaksopplevelsen, uten tilsettninger som salt eller sukker. Man er flinke til bruke forskjellige typer sødmer og kilder til syrlighet.

Vi benytter ikke MSG, salt eller sukker i vår mat, bare friske krydder.Et kokkekurs er en annerledes og hyggelig måte å pleie en god kunde, «teambuilde» de ansatte eller bare ha en hyggelig kveld med jobben.


Hos oss kan du melde deg på som enkeltperson, med kjæresten, familien eller en vennegjeng - eller du kan gi et gavekort på matkurs

til noen du er glad i.
Thaimat handler om harmoni og presentasjon. Et ypperlig thaimåltid skal være balansert og delikat.

På thailandsk matlagningskurs bli man kjent med nye smaker og råvarer. Denne opplevelsesgaven passer han eller henne som er glad i å lage mat

og vil lære å mestre spennende smaker.


Bli kjent med nye smaker

Lett å lære

Dyktig kokk som deler sine tips og triks

Imponer venner og familie med hjemmelaget thaimat

Sosialt på matkurs, bli kjent med nye mennesker

Hele opplevelsen er unik.Kurset er lagt opp slik at kokkene først forteller og demonstrerer, går igjennom rettene som skal lages, før kursdeltakerne selv slipper til på kjøkkenet. Kokkene er selvsagt hele tiden til stede for å svare på spørsmål og hjelpe til. Man lager maten sammen med andre i gruppe, så det blir en hyggelig og sosial kveld. Etter god innsats på kjøkkenet får man sette seg ned og spise sammen alt det lekre man har laget.


Vi setter opp faste kursdatoer for individuell påmelding.

 

Hvis det er ønsker om egne private kurs og datoer, så er det bare å ta kontakt. (minimum 8 personer)


Vi kan komme hjem til deg og dine venner eller på jobben din og holde kurs for deg og dine kollegaer, men


Thaimatkursene vil i hovedsak foregå i våre lokaler på Grünerløkka, i Thv. Meyersgate 71.