Thaikokken lager thaimat til deg og dine gjester enten dere er 2, 10 eller 50 personer. Bruk tiden på dine gjester og ikke på putrende kjeler og fresende stekepanner.
Å invitere til middag kan være en stressende affære, men løsningen er å leie en kokk. Kokken gjør innkjøpene, kokkeleringen og serveringen.
Kokken rydder og vasker etter seg, men kan også være behjelpelig med rengjøring før gjestene kommer.
Fra Menyen kan du velge i et stort utvalg Thairetter.
Thaikokken kan komme med anbefaling av retter og sammensettninger, tilpasset den norske gane, det er bare å sende en forespørsel.
Thaimat til alle anledninger.
Om du bor på hybel og har invitert en venn på middag, har en stor villa og skal ha mangen gjester, eller trenger noen lunchretter til et møte på jobben, så tryller kokken frem de deiligste Thairetter uansett størrelse på kjøkkenet ditt.
Men kokken er avhengig av et kjøkken, for dette er ikke en catering bedrift, for her tilberedes all maten hos kunden.
|