FORRETTER/SMÅRETTER
1. Gung Chup Pang Tood
Innbakte kongereker evt.
blekksprut med søt chilisaus.
2. Phopia Tod *
Vårruller med søt chilisaus.

3. Kiao Tood
Stekte wonton med moste reker,
kjøttdeig av svin og søt chilisaus.

4. Tod man Pla
Thai fiskekaker med søt chilisaus.

5. Satay Gai
Kyllingspyd med peanøttsaus.

6. Gra-Do Moo Tod Gartiem
Svineribbe med hvitløk.

7. Gai Ho Bai Toi
Marinerte kyllingbiter pakket i
blader og stekt.

8. BBQ Gai
Kyllingvinger i thaistyle BBQ saus.

9. Kao Kiap Gung
Chips m/rekesmak, syrlig/sterk dip.

SUPPER
9. Gaeng Jued
Klar suppe med svinekjøtt og glassnudler.

10. Ba Mi Kiao *
Nudel-suppe med innbakt wonton pastry.

11. Kwutiew Nua *
Nudel-suppe med kjøtt, thaispinat, bønnespirer og
koriander.

12. Tom Yum Gung ++
Tradisjonell sterk og syrlig thaisuppe med kongereker,
sitrongress, chili, galangal, sitronblad, sjampinjong,
kokosmelk og ris.

13. Tom Ka Gai +
Tradisjonell thaisuppe med kylling, kokosmelk, chili,
sitronblader, sitrongress, thai-sjampinjong.

14. Kaeng Kiew Whan Gai +
Thaisuppe med kylling, grønnkarri, kokosmelk,
eggplante, sitronblad, basilikum og ris.

15. Kaeng Phed Gai +
Thai suppe med kylling i rødkarri, kokosmelk,
eggplante, sitronblad, basilikum og ris.

16. Gaeng Kua Saparot
Thaisuppe med kylling i rødkarri, ananas, kokosmelk,
sitronblad, basilikum og ris.

17. Gaeng Gari Gai
Thaisuppe med kylling i thaikarri, cashewnøtter, løk,
tomat og ris.

18. Kaeng Massaman Gai
Thaisuppe med kylling eller biff i thaikarri, poteter,
peanøtter, tomater og ris.

19. Kuay Tiao Luk Chin Pla
Nudelsuppe med svinekjøtteig og Thai-fiskeboller.

HOVEDRETTER
20. Pad Piew Whan Gai *
Stekt kylling i sursøt saus, annanas, agurk, tomat,
thaivårløk og paprika.

21. Gai Pad Met Ma-Muang-Him-Paan
Stekt kylling, cashewnøtter, thaivårløk, paprika og
thai-sjampinjong.

22. Gai Pad Pic jua
Stekt kylling, paprika, løk og oyster saus.
23. Pad Thai Gung
Stekte nudler med kongereker, peanøtter,
bønnespirer, vårløk og egg.

24. Pad Siew Gai
Steket nudler med kylling og egg.

25. Pad Krapauw Gai *
Stekt kylling, hvitløk, chili, holybasil, løk,
langbønner, paprika og ris + speilegg.

26. Nua Pad Namman Hoy
Stekt marinert oksekjøtt, brokkoli, sjampinjong,
løk og paprika i oystersaus.

27. Koa Pad Gai *
Stekt ris med kylling, egg, brokkoli, løk og tomat.

28. Gai Pad Ped * +
Stekt kylling i rød currisaus, kokosmelk, paprika,
langbønner og basilikum.

29. Gai Pad Khing +
Stekt kylling eller svinekjøtt, ingefær, thaivårløk,
paprika og sjampinjong.

30. Gaeng Gari Gai
Stekt kylling, currisaus, kokosmelk, sjampinjong,
tomat, thaivårløk og cashewnøtter.
31. Paneng Nua * +
Stekt biff med paneng saus, kokosmelk,
langbønner, sitronblad, paprika og ris + speilegg.

32. Kai Jiao
Thai-omelett.

33. Rat Na Gai *
Stekte nudler med kylling i gul bønne saus.

34. BBQ Gai
Kyllingvinger i thaistyle BBQ saus.

35. Khao Mun Gai
Kokt kylling med ris og sterk saus.

36. Moo Kratiam Prik Thai * Biff-wok med hvitløk og pepper.

37. Yam Nua Yang++ Grillet biff-salat.

38. Khau Moo Daeng
Marinert fettfri svinefile i letter søtlig saus.

39. Pad Mi Sua*
Stekte gule kinesiske nudler med svinekjøtt og
grønnsaker.
VEGETAR
40. Pad Kanah Namman Hoy
Wok kinesisk brokkoli.
41. Pad Phak Tofu
Wok grønnsaker med tofu.
42. Gang Kiew Wan Phak
43. Tom Kha Phak
suppe med kokosmelk, sitrongress, sopp, galangal
og limeblad. Serveres med ris.
44. Pad Thai Je
wok risnudler med tofu, egg og grønsaker.
45. Pak Pak Bung
Wok morning glory med bønnepaste.
DESSERT
46. Khao Niao Mamuang
Mango m/søt klebrig ris kokt i kokosmelk.

47. Khao Tom Mat Sai Kluai
Søt banan i klebrig ris pakket i bananblad

|